Fortrydelsesret, retur og bytte

By agnesmode | 25. januar 2017

Alle vare hos Agnesmode.dk er omfattet købelovens regler vedrørende returret. Vi tilbyder dig derfor 14 dages fuld returret på alle dine køb. De 14 dage er gældende fra den dag varen modtages. Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret skal du indenfor 14 dage give tydelig besked om at du ønsker din vare returneret – dette skal ske telefonisk eller via e-mail. Varen skal sendes retur senest 14 dage efter besked herom er givet. Varen skal modtages i samme stand som købt. Agnesmode.dk forbeholder sig hermed retten til at opkræve betaling hvis varens værdi er forringet, der er her tale om skader, tobakslugt eller at tøjet på anden vis bærer præg af at have været i brug. Du vil modtage dine penge retur senest 14 dage efter butikken har modtaget din henvendelse, dog tidligst når varen er modtaget retur. Forsendelsesgebyr ved returvare betaler du selv. Pengene vil blive givet retur på samme måde som de er betalt. Ønsker du at bytte din vare, skal du returnerer den på samme vis.

Returnering

Der vil følge en returformular med i pakken du modtager, denne skal udfyldes korrekt og vedlægges returvaren. Når du skal returnerer en vare er det vigtigt at du gemmer den kvittering du får, hvor der tilhøre et trackingnummer, denne vil være din dokumentation for at pakken er sendt til os, skulle den forsvinde undervejs. Det tager os normalvis 10 hverdage at modtage og behandle din returvare.

Returner varen til:
Agnes
Storegade 3
6100 Haderslev

Modtager du en vare du ikke har bestilt, beklager vi meget. Returnér denne vare til os inden 30 dage fra den er modtaget. Kontakt venligst butikken og angiv dit ordrenummer samt beskrivelse af den forkerte vare. Vi vil i denne sammenhæng betale forsendelsesgebyret.

Tilbagebetaling

Vi fortager tilbagebetaling indenfor 3 dage efter pakken er modtaget i butikken. Det kan tage mellem 2-30 dage før tilbagebetalingen er krediteret til din konto. Denne tidsperiode afhænger af hvilken bank eller kreditkortudsteder du anvender. Opstår der problemer med tilbagebetalingen, vil vi kontakte dig for nye eller yderligere oplysninger.

Har du grund til at tro, at du har fået tilbagebetalt et forkert beløb, bedes du kontakte butikken og oplyse dit ordrenummer og det forventede tilbagebetalingsbeløb.

Tilbud, udsalg og andre nedsatte varer

Ved tilbud, udsalg og andre nedsatte varer, har du 2 dages returret.

Retuner i butikken

Når du retunerer en vare i butikken, der er købt på nettet overføres pengene tilbage på det kort du har købt varen på, via webshoppen. Det kan tage mellem 2-30 dage før tilbagebetalingen er krediteret til din konto. Denne tidsperiode afhænger af hvilken bank eller kreditkortudsteder du anvender. Opstår der problemer med tilbagebetalingen, vil vi kontakte dig for nye eller yderligere oplysninger.

Kategorier

Agnesmode